In de regio's Almere en Utrecht-Midden ook koopwoningen.
Eigen Woning VerkopenAan koopwoningen zitten dan ook aantrekkelijke kanten. Voordeel is dat u zo gezamenlijk onafhankelijke juridische expertise heeft van de notaris, bij de soms lastige clausules van het koopcontract, wat beide partijen extra rust en vertrouwen geeft. Gedetailleerd en vakkundig bekijken wij met u uw woning en geven u vervolgens een waarde-indicatie. Graag verwijzen wij u dan door naar het volgende uitstekende artikel, dat onlangs verschenen is in de Consumentengids, dat we hier opgenomen hebben. Niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, de mee te verkopen roerende zaken en de ontbindende en opschortende voorwaarden. Voor het vergelijken van de offertes is het van belang of en hoe er rekening is gehouden met deze teruggave. De bezichtigingen van uw woning door potentiŽle kopers kunt u volledig aan ons overlaten. De eerste stap in het verkooptraject van uw woning is het intakegesprek. Verkoop Uw Huis Sneller ! ģ Interieuradvies, styling en verkoopstyling door Topstylisten.

Vermeld in ieder geval datgene wat uw woning zo bijzonder maakt, bijvoorbeeld die perfecte staat van onderhoud, dat prachtige dakterras of het fijne winkelcentrum op loopafstand. De waarde van de materie is bekend, het gaat om de waarde van het gevoel. Als u bij de verkoop van uw woning een makelaar inschakelt, betaalt u een vergoeding courtage. Zijn de gegevens in de offerte ook werkelijk de gegevens die u heeft opgegeven? De vijf uitgangspunten van uw hypotheek moeten juist zijn vermeld, net als bijvoorbeeld uw leeftijd en uw inkomen. Het Geldersch Huys makelaars brengen uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek. De overheid heeft toen een marge aangegeven boven en onder het oude tarief. Daarnaast wordt uw woning in kleur in onze kantoorvitrine gepresenteerd en tevens maken wij een uitgebreide en kleurrijke verkoopbrochure. In de regio's Almere en Utrecht-Midden ook koopwoningen. Zo voorkomt u dat de geldigheidsduur van de ene offerte verloopt, voordat u de laatste offerte ontvangt.

Als een potentiŽle koper geÔnteresseerd is in uw woning en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase in het verkooptraject. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Het gaat om de kosten van de woning en de kosten van verwerving van de woning waarin je zelf woont. Er kunnen heel veel redenen zijn waarom je nu dat andere huis een betere keus vindt, en dit huis iets minder. Wij zullen ondermeer kijken naar de bouwkundige staat, de ligging en de referentiewoningen bij u in de omgeving. Als er een overeenkomst tot stand is gekomen, wordt deze door ons schriftelijk vastgelegd. In goed overleg met u wordt er een tuinbord bij uw woning geplaatst. Kosten gemaakt voor de aankoop van je eigen huis zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting box 1.

Je eigen huis onder de zon , redelijk dicht bij je werk en ideaal om je na het werk te ontspannen. Van onze kant wensen wij je veel succes bij de verkoop van dit en de aankoop van het andere huis. En gaat het niet over koop, ook voor huur of ruil gelden min of meer dezelfde zaken. Het is raadzaam om vooraf de verschillende tarieven en voorwaarden van makelaars te vergelijken. Voor alle fasen in de onderhandelingen geldt dat ze het best op schrift kunnen worden gesteld en door beide partijen ondertekend. Of juist met een kleine, overzichtelijke zolder, waar toch het een en ander opgeslagen kan worden. Sinds enige jaren is het mogelijk om over notaristarieven te onderhandelen. Hierdoor worden klanten beter geÔnformeerd en beschermd.

Het Geldersch Huys makelaars zijn uw professionele partners, die zakelijk en realistisch voor u de onderhandelingen voeren. Binnen die bandbreedte kunt u met de notarissen onderhandelen. Zelf heb je er destijds ook een prijs voor betaald. Over de voorwaarden kun je hier onder verder lezen. Wie zelf verkoopt bespaart vele duizenden euros courtage. Vervolgens bepalen we met u de te volgen verkoopstrategie. Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat. Wordt iemand blij , juist met die badkamer of het aantal beschikbare toiletten.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief