Informatie omtrent de opleiding tot makelaar in pdf-formaat.
Makelaardij OpleidingInformatie omtrent de opleiding tot makelaar in pdf-formaat. Kta Roeselare Het Koninklijk Atheneum en Technisch Atheneum Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen, trotse bezitter van het Iso-9002 kwaliteits label. Overzicht van de opleidingen, brochures en studievoorwaarden. Een makelaar bemiddelt bij de verkoop en koop van huizen, kantoren en ander onroerend goed. Discussieer op dit platform over jouw studie makelaardij met medestudenten uit Nederland. Examenbureau voor de vastgoedbranche met informatie over de examens en toetsen, agenda en nieuws.

Studievereniging voor studenten Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool te Groningen. Het programma-aanbod, overzicht van congressen en algemene informatie. In de opleiding verwerf je kennis van de vastgoedmarkt, bouwkunde, recht, economie en marketing. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Kennisinstituut dat actuele informatie overbrengt aan professionals en nieuwkomers in de vastgoedsector.

Organiseert bijscholingen voor stagiairs en cursussen in het kader van de verplichte permanente vorming van vastgoedmakelaars. Op al deze gebieden zijn wij een prominent aanbieder van onderwijs. Mocht u de bestanden niet kunnen openen, dan kunt u de reader hier downloaden en installeren. International School Eerde International School Eerde. We zijn zeker niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. De makelaarscultuur wordt spelenderwijs opgesnoven. Een mbo-diploma niveau 4 is ook voldoende voor toelating. Er zijn banen zowel bij het bedrijfsleven als bij de overheid. Hij regelt de contracten, koop, verkoop en overdracht.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief