Kopers vergelijken uw huis met andere huizentoppers.
Huis Verkopen TipsDe administratieve rompslomp bij het kopen van een eigen huis neemt nu vaak zes maanden in beslag. Doorgebrande lampen houden de aspirant koper in het duister. Mocht een aspirant koper een minachtende opmerking maken over uw woning, laat dan de ervaren makelaar van een Makelaarshuis kantoor het woord doen. In plaats dat ze uw woning de attentie geven die het verdient, haasten ze zich er waarschijnlijk doorheen. Als huiseigenaar kunt u een belangrijke rol spelen in de snelle verkoop van uw woning. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. En dat zonder enige garantie! Wij zijn er ook voor degene die zijn huis wel verkoopt via de makelaar.

De Vereniging Eigen Huis met veel informatie over woningverkoop en woningbezit. Veel kijkers kijken eerst naar de foto, dan pas naar de tekst. Na een succesvolle verkoop van uw huis kunt u het op verkocht zetten. Laat Vlek en Bonzo buiten, of in ieder geval uit de weg. Aspirant kopers voelen zich vaak als indringers als ze een huis binnenkomen vol met mensen. Het moet nog goed te herkennen zijn op de kleine foto 80x60.

Met of zonder makelaar verkopen? In de huidige markt zetten mensen steeds vaker hun woning te koop zonder een makelaar in te schakelen. Een stevige economische groei deed de lonen en huizenprijzen de hoogte in schieten. Honden en katten zijn geweldige huisgenoten, maar niet als het om een bezichtiging gaat. Ongeacht hoe bescheiden uw woning is, maak nooit excuses voor eventuele tekortkomingen. Een te hoge prijs valt onmiddellijk op en maakt uw huis onaantrekkelijk tov andere huizen. Zorg ervoor dat de kelder, de zolder, het schuurtje en de garage schoon zijn en opgeruimd. Daarnaast zal onze makelaar u nog een aantal tips geven in het persoonlijk gesprek.

Een winter foto in de zomer is een teken dat uw huis al maanden te koop staat. Als het tijd is voor de bezichtiging, dan is het tijd om de radio of de stereo wat zachter te zetten. Kopers vergelijken uw huis met andere huizentoppers. Zo'n eerste zin valt goed op in de lijst tussen andere huizentoppers. Soms is een nieuw behangetje net wat een kamer nodig heeft. Niet vanaf 1 januari 2007 maar wel vanaf 1 juli 2007 is een keuring van de elektrische installatie verplicht bij de verkoop van een woning die gebouwd werd voor 1981.

Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat. Controleer en repareer lelijke voegen langs het bad en in de douche. Voor extra allure, toon uw beste handdoeken en douchegordijnen. Zonder dat attest mag de notaris de akte niet verlijden en kan de verkoop dus niet plaatsvinden. Maak de woonkamer, de badkamer en de keuken eens goed schoon. Maak de bezichtiging een verlichting door alle lichten aan te doen.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief