Laatste verkoopprijs opvragen van het huis dat u op het oog hebt.
Een Huis KopenDaarmee moet u zelf naar tenminste twee aannemers stappen voor een offerte. Zo'n aanvraagprocedure kan weken, soms maanden in beslag nemen. Nadat u beide aktes heeft ondertekend, bent u officieel eigenaar van uw nieuwe huis. CalculatorenBereken je benodigde en maximale hypotheek, je maandlasten en maandpremie. Zodat u met een zeker gevoel de huizenmarkt op gaat. Tevens kan het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd bekeken worden. Sommige gemeente hanteren een grens van zeven jaar.

Hypotheek-calculatorMet dit programma kun je een overzicht berekenen van de maandelijkse lasten bruto en netto die verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Binnen 2 uur op de hoogte wat de eventuele boete is als u uw hypotheek oversluit. De uiteindelijke overdracht van het huis gebeurt bij de notaris. Fortis informeert u graag over de belangrijkste aandachtspunten. Die maakt een transportakte en een hypotheekakte op. Kosten voor de aanvraag van een Nationale Hypotheek Garantie NHG.

In slechts enkele vragen een indicatie van uw hypotheek. Laatste verkoopprijs opvragen van het huis dat u op het oog hebt.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief