Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in o.
Makelaar WoningMakelaars Uw regio-makelaar Welkom bij regio-makelaar, een vertrouwd adres in de buurt. In de koopakte wordt de koopovereenkomst schriftelijk vastgelegd. Vermeulen Makelaardij heeft speciaal voor uw een selectie gemaakt uit haar volledige aanbod. Hoe woon ik? De leukste interieur foto's veiling, verkoop, forum en winkel. Een woning kopen, of het nu uw eerste is of al weer de vierde, u doet zoiets niet dagelijks.

De aankoop van uw nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid. Vind snel en makkelijk adres, telefoon, fax en mobiele nummers van personen en bedrijven. Klinkt simpel, maar hoe wordt u makelaar? Zo moet een gecertificeerde makelaardeskundig, betrouwbaar en onafhankelijk zijn. Gaat u een huis kopen? Heeft u een hypotheekadvies nodig? Wilt u overwaarde huis berekenen? Uw financieel adviseur helpt u met uw financiele planning. De meeste mensen kopen drie tot vier keer in hun leven een woning.

Nationale Hypotheek Garantie Met de Nationale Hypotheek Garantie NHG sluit u een veilige en verantwoorde hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Hypotheek Visie Het kopen van een huis doet u niet zomaar. Wij helpen u op persoonlijke basis en deskundig aan een nieuwe woning. Hypotheektopper Altijd de beste en goedkoopste hypotheektofferte. Bent u bij ons in de buurt? Komt u dan even binnen en vraag om de Woningwijzer, het NVM-magazine met het totale woningaanbod in de regio Nijmegen.

Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze NVM-makelaars. Hij onderhandelt namens u met de verkoper, zakelijk correct, niet emotioneel gebonden, over de koopsom en gaat voor het optimale resultaat. De makelaar onderhandelt namens u, hij houdt u nauwgezet op de hoogte en overlegt iedere stap. Van Bruggen Adviesgroep Van Bruggen Adviesgroep regelt voor u de beste hypotheek met de laagste rente en beste lening. De keuze van de makelaar kan bepalend zijn voor een succesvolle aankoop; woonwensen, plaatselijke kennis, taxatie, bouwkundige kennis, onderhandelingen, expertise enz. Wij kennen de markt, zijn gecertifeerd en kunnen u behoeden voor valkuilen. Laat u daarom adviseren en begeleiden door onze makelaars. Gaat u voor enige tijd naar het buitenland of hebt u een mooie belegging gekocht dan kunnen wij uitstekend de woning voor u verhuren.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief