Loonbelasting draag je af als je werknemers in dienst hebt.
Aftrekposten BelastingJe moet je inschrijven bij de belasting dienst en een aangifte belasting invullen. Het tegoed op de spaarloonrekening is vrijgesteld voor de box 3 heffing. Komt u er zelf niet helemaal uit met de aangifte? Een belastingadviseur kan u voorzien van advies en de aangifte voor u invullen. En ze mogen best een keertje thuis werken, want dat is voor u fiscaal aantrekkelijk. Loonbelasting draag je af als je werknemers in dienst hebt. Maak bezwaar tegen de voorlopige aanslag, controleer de urenadministratie en deel de bijtelling met uw partner. Je moet over je inkomen nog inkomstenbelasting betalen. Voor mensen met een laag inkomen is de ziektekosten aftrek een mooie gelegenheid om minder belasting te betalen. Ernstig gehandicapten van 27 jaar of ouder die bij je in huis wonen.

Aan het einde van het jaar, of eigenlijk aan het begin van het volgende jaar, kun je belastingaangifte doen en zo berekenen of je belastinggeld terugkrijgt of dat je nog moet bij betalen. Ook in 2007 verandert er op fiscaal gebied het nodige. Loonstrookje @ PersoneelAllerlei informatie over salaris en het loonstrookje, belastingen, employment benefits etc. Het bedrijfsmiddel waarvoor u aftrek vraagt, mag nog niet eerder zijn gebruikt. Zo werkt omzetbelastingAls je iets koopt in een winkel betaal je naast het product zelf ook omzetbelasting. Ook aftrekbaar zijn de premies voor aanvullende verzekeringen. Twintig belastingtips om in 2007 het geld in eigen zak te houden.

Bij de aangifte inkomstenbelasting gaat de Belastingdienst uit van drie verschillende vormen van inkomen. Ook bepaalde kosten bij adoptie zijn aftrekbaar als buitengewone uitgaven. Dit prikbord heeft geen enkele relatie met de Belastingdienst. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Dat u buitengewone uitgaven aftrekt, betekent niet dat u het volledige bedrag terugkrijgt van de belasting. Bij de aftrek van buitengewone uitgaven geldt een drempel. Vrijwel iedereen met een inkomen betaalt belasting en premie, de zogenoemde loonheffing. De belasting dienst zal van al je winst wat willen hebben.

Fiscale tips en trucsActuele belastingtips voor ondernemers, de eigen woning, de auto, werknemers en studenten. De buitengewone uitgaven zijn onderverdeeld in verschillende soorten posten. Elk jaar bij de belastingaangifte moet je een jaarrekening meesturen. Wilt u uw personeel belonen? Dan hoeft u niet meer te wachten tot kerst. Kent u de laatste tips en trucs al om meer fiscaal voordeel te halen uit uw bedrijfsvoering? Of om administratieve rompslomp te omzeilen? Hier vindt u elke week een nieuwe tip van de Belastingacademie. Vijftien tips om fiscaal voordeel te halen uit uw personeelsbeleid. Belasting in Nederland kan toch best wel ingewikkeld zijn. Wat is inkomstenbelasting en hoe moet je de aangifte inkomstenbelasting invullen? Deze belasting kent 3 boxen.

Nibud geeft duidelijk aan hoe het zit met belastingaftrek voor ziektekosten. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. Plus belastingtips om in 2007 het geld in eigen zak te houden . Echtgenoten en geregistreerd partners zijn altijd fiscale partners. In dit artikel wordt uitgelegd wat omzetbelasting is.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief