Met een beetje hulp komt een eigen huis snel dichterbij.
Huis Verkopen Aan KinderenJe eigen huis onder de zon , redelijk dicht bij je werk en ideaal om je na het werk te ontspannen. Wij bieden je een strakke goed geplande organisatie. Zo kun je je eigen woning helemaal naar jouw persoonlijke smaak en wensen aanpassen. Over het meerdere heft de fiscus 5 tot 27 procent belasting, afhankelijk van de hoogte van het bedrag. Zeer royale tuin met veel mogelijkheden, ook voor kinderen. Eiken lamelparket op overloop loopt door in deze kamer. Als consulente is het ook gezellig om een mooie collectie kinderkleding te verkopen. Wordt iemand blij , juist met die badkamer of het aantal beschikbare toiletten. En gaat het niet over koop, ook voor huur of ruil gelden min of meer dezelfde zaken.

Via het terras komt men in de diepe beschutte tuin, welke is voorzien van een zwembad en achterin een speelgelegenheid met toestellen voor de kinderen. Pom Pom staat bekend om haar snelle leveringen, wij leveren namelijk uit voorraad. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden, dit wordt door Pom Pom betaald. Achter de bijkeuken bevindt zich een langgerekte opslagruimte handig voor de tuinmeubelen, fietsen en andere hobby's. Voor deze stijl kleding betaal je in de boetiekjes ongeveer het dubbele.

Graag leggen we telefonisch uit hoe het werken als Consulente bij Pom Pom in zijn werk gaat. Of juist met een kleine, overzichtelijke zolder, waar toch het een en ander opgeslagen kan worden. Vervolgens wordt echter via genoemde verdeling de langstlevende de enig eigenaar. Bellen kan ook voor een geheel vrijblijvende rondleiding of voor extra informatie. Dit voor de gemaakte kosten als postzegeltje, benzine en een telefoontje en misschien wil je nog een extraatje meenemen voor de gastvrouw. Tevens heeft Pom Pom altijd een sterke jongenscollectie. Onze collectie is perfect te combineren en alle kleuren kloppen bij elkaar.

Er hoeft niet altijd sprake te zijn van een kindsdeel. Een eigen woning geldt voor veel mensen als een ideaal. Deze vorderingen zijn over het algemeen slechts zeer beperkt opeisbaar. Is het kind ouder, maar heeft hij of zij een echtgenoot die jonger is dan 35, dan is deze ruimere vrijstelling ook te benutten. Wij hebben ieder seizoen weer een geweldige nieuwe collectie en deze is weer perfect te combineren met vorige seizoenen en dat waarderen onze klanten enorm.

Deze ervaren consulente helpt je op pad en blijft je altijd ondersteunen. De bestelling wordt naar jou opgestuurd of naar de gastvrouw. Hierdoor worden klanten beter ge´nformeerd en beschermd. Tijd om te kopen? Of stort de markt in? Makelaars voorspellen een hausse als in de jaren negentig. Onze consulente zijn erg verwend met hoge party opbrengsten dit mede omdat ons type kleding in de winkels vele vele malen duurder is. Zelf heb je er destijds ook een prijs voor betaald. Het gaat om de kosten van de woning en de kosten van verwerving van de woning waarin je zelf woont. Pom Pom heeft voor de meisjes ook altijd erg veel rokjes en jurkjes.

Zoals je op onze foto's ziet, is Pom Pom een prachtig merk. Slaapkamer 3 achter 4,2 x 3,3 m met grote schuifdeurkast met spiegelramen 2,3 m breed x 2,6 m hoog x 0,6 m diep.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief