Na een succesvolle verkoop van uw huis kunt u het op verkocht zetten.
Huis Verkopen TipsLaat het liefst wat groen zien, uw tuin of een aangrenzend park. Maar het kan het einde zijn van de verkoop van de woning. Erkend taxeren tegen het scherpste tarief in geheel Nederland. Het is raadzaam om vooraf de verschillende tarieven en voorwaarden van makelaars te vergelijken. Voor wie een grote aankoop wil doen, belastingvrij wil schenken aan zijn kinderen jaarlijks 4. Voor een extra ruime indruk haalt u het meubilair eruit wat niet echt nodig is. Open de ogen van de kopers door de gezellige warmte van uw slaapkamer. Laatste verkoopprijs? De gegevens van het kadaster zijn openbaar en tegen betaling verkrijgbaar.

Een opknapper is bijvoorbeeld interessant voor iemand die graag zelf verbouwt. Wie zelf verkoopt bespaart vele duizenden euros courtage. Hoe beter uw kledingkasten georganiseerd zijn, hoe ruimer ze lijken. Een link naar uw homepage met uw complete aanbod lijkt heel aantrekkelijk, om uw hele aanbod onder aandacht kopers te brengen. Het liefst gaan de televisie en de stereo helemaal uit. Een kleurrijke beddensprei en frisse gordijnen doen wonderen. Zet een vrolijk boeket bloemen op tafel of in de hal. Het is beter als er zo weinig mogelijk mensen aanwezig zijn. Als er krassen in het houtwerk zitten of de verf is hier en daar beschadigd, denk eens aan een eenvoudige opknapbeurt.

Druppelende kranen werken op de zenuwen, verkleurde wastafels suggereren slecht of verouderd sanitair. Vandaag de dag staan huizen gemiddeld steeds langer te koop. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Als u bij de verkoop van uw woning een makelaar inschakelt, betaalt u een vergoeding courtage. Laat kleine probleempjes geen schaduw werpen op de goede kanten van uw woning.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief