Natuurlijk zijn er allerlei voorwaarden verbonden aan de regeling.
Voorwaarden Voorlopig KoopcontractOok eisen en verplichtingen waaraan u moet voldoen. De gemeenteraad heeft besloten om opnieuw budget beschikbaar te stellen voor het verstrekken van startersleningen. Hiervoor stuurt hij u een nota van afrekening waarop de gehele aankoop en hypotheek zijn gespecificeerd. Deze overeenkomst moet door beide partijen worden ondertekend om de koop te bezegelen. Voordat u gaat bieden is het handig om te weten wat uw financiŽle mogelijkheden zijn. Fortis informeert u graag over de belangrijkste aandachtspunten. Je kunt ook besluiten of overeenkomen met koper dat diegene een rentevergoeding per dag betaalt voor zolang de vertraging duurt lees voor ditt rentepercentage in de koopakte.

Zo mag de woning, inclusief bijkomende kosten, niet meer bedragen dan 182. De vraagprijs hoeft dus niet de definitieve verkoopprijs te zijn. Kosten voor de aanvraag van een Nationale Hypotheek Garantie NHG. Voor het afsluiten van een hypotheek maakt u verschillende kosten. Het is dus aan te bevelen om uitsluitend schriftelijk te bieden.

Een makelaar hoort enige juridische kennis te hebben, en daar ook wat mee te doen. Die maakt een transportakte en een hypotheekakte op. In het geval van een bankgarantie krijgt u een schuld aan de geldverstrekker die u dient te voldoen. Er is sprake van een verkopersmarkt als het aanbod van huizen kleiner is dan de vraag. Zijn de gegevens in de offerte ook werkelijk de gegevens die u heeft opgegeven? De vijf uitgangspunten van uw hypotheek moeten juist zijn vermeld, net als bijvoorbeeld uw leeftijd en uw inkomen. Deze waarborg-som wordt dan bij de notaris gestort en blijft staan totdat de overdracht bij de notaris is gepasseerd.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief