Op de eerste foto ziet u een klein deel van onze tuin.
Hoe Lang Staat Huis Te KoopNatuurlijk dient uw inkomen voldoende te zijn om de hypotheek terug te kunnen betalen. Foto drie gunt u een kijkje in ons aan de overzijde van de straat gelegen restaurant. Veel hebben een landelijk netwerk van erkende en gecertificeerde taxateurs. Een werkblad in laminaat kan je al kopen vanaf 100 euro. Niet alle materialen voldoen aan deze strenge kwaliteitseisen. Maar u begrijpt dat dit per persoonlijke situatie zal verschillen. Nationaal Woon Instituut NWI en uiteraard een uitgebreid display in onze etalage. Uw huis dient daarbij als onderpand, tot meerdere zekerheid van de bank. Aan de Ourthe gelegen vormt Durbuy het pittoreske hart van de Ardennen.

Ook een eventueel tegenbod van onze kant gebeurt schriftelijk. Plak de sticker met uw unieke objectcode op de aangewezen plaats op het bord. Op dit moment wordt de strategie voor verdere onderhandelingen gezamenlijk bepaald. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met wc, douche en wastafel. Alle biedingen worden aan u voorgelegd en samen met u ter beoordeling doorgesproken. Voeg hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in voor de registratie. Zorg dat u de eerste bent en bel ons nu want vol is echt vol.

Heeft u interesse bel ons voor de beschikbaarheid maar wees snel want weg is pech. Het promotiepakket dat u kiest, wordt bij u afgeleverd op werkdagen tussen 9 00 en 17 00. Marmer is namelijk minder hard en krasbestendig dan graniet, en het wordt gemakkelijker aangetast door zuren zoals citroen of azijn. Dergelijke werkbladen zien er mooi en stijlvol uit, maar het onderhoud is niet gemakkelijk en de prijs ligt aan de hoge kant. Behalve overnachten kunt u, als u dat wilt, in ons restaurant genieten van de heerlijkste streekgerechten en lekkere belgische bieren.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief