Op de hypotheekmarkt is een nieuwe ronde renteverlagingen ingezet.
Hypotheekrente VerlagingDe lasten van een spaarhypotheek bestaan uit de hypotheekrente en uit de spaarpremie. Woningprijzen dien dus stabiel te blijven en starters moeten geen last ondervinden van deze maatregelen. Op de hypotheekmarkt is een nieuwe ronde renteverlagingen ingezet. In jouw geval Remco is het eenvoudig te omzeilen, je geeft jezelf gewoon wat minder salaris uit de firma ;; Kom je niet voor dit belastingtarief in aanmerking. Bij een spaarhypotheek bestaan de lasten uit hypotheekrente en uit spaarpremie. Ik moet op mijn knietjes naar de baas om te vragen of hij me svp minder wil gaan betalen dan 2 keer modaal. Uitgebreide omschrijving van de voordelen van een spaarhypotheek en nadelen van een spaarhypotheek.

Uw gegevens worden ten allen tijde vertrouwelijk behandeld. Dan moeten er maar compenserende of afbouwende maatregelen komen voor het selecte groepje die het betreft. Volgens mij moeten wel de woonlasten betaalbaar blijven. De hypothecaire lening wordt aan het einde van de looptijd van een spaarhypotheek afgelost met het kapitaal dat is opgebouwd op basis van een spaarpremie. Wat vind je daarvan? Ik was er persoonlijk nogal verbaasd over, vooral omdat het blijkbaar grotendeels binnen de partijtop gebleven is. Bij een spaarhypotheek spaart u het daarvoor benodigde kapitaal bij elkaar door maandelijkse een premie te betalen.

Hoewel geen lokaal onderwerp, toch iets om over na te denken. Vorige week verlaagde de Postbank al de hypotheek-tarieven voor 7-jarige looptijden. De schrijver geeft een pakkende mening en argumenten weer, een mening waar gemakshalve maar weinig naar geluisterd wordt.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief