Provisie of loon voor de dienstverlening door een makelaarskantoor.
Vacature MakelaarProvisie of loon voor de dienstverlening door een makelaarskantoor. Is hetzelfde als overdracht of juridische levering. Om te kunnen soliciteren op deze vacature moet je ingelogd zijn. Wij leveren op ons vakgebied maatwerkdoor creatief en pro-actief opdrachten uit te voeren. De financiŽle instelling die de hypothecaire lening verstrekt.

Generaties X en Y kunnen een enorm hoge productiviteit halen, zegt Hein-Pieter Okker, Branch Manager Utrecht bij Robert Half International in deze gastcolumn. Over het hele jaar gemeten werd de gemiddelde woning 3,7 procent duurder. OfficiŽle bemiddelaar in onroerend goed, gespecialiseerd in Zuidwest-Hongarije en hetBalatonmeer. De prijsstijging geeft voor de verschillende typen woningen een ander beeld. Vrouwen kiezen steeds vaker voor een financiŽle opleiding.

Je kunt rekenen op een jong en hecht team in een dynamische werkomgeving. De prijzen van woningen zijn in het vierde kwartaal verder gestegen. Tevens kunnen zij u als erkend hypotheekadviseur financieel adviseren en hebben zij voor uw verzekeringen een deskundige in ons team. Het bedrag dat u leent en waarvoor het huis als zekerheid dient. Vastgoed en onroerend goed in toplocaties in het buitenland. De projectmanager draagt zorg voor de technische voortgang van deelprojecten, zodat deze tijdig, binnen budget en volgens de wensen van de opdrachtgevers worden opgeleverd. Nederland en BelgiŽ, waar ťťn gezin het gehele huis bewoont.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief