Specialisten in woningmakelaardij en commercieel vastgoed.
MakelaardijDe Vereniging Makelaardij Horeca VMH is uw garantie voor kwaliteit en zekerheid. Zij doet de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten voor ons kantoor. Specialisten in woningmakelaardij en commercieel vastgoed. Zij is verbonden aan het kantoor aan de Nieuwe Haven. Makelaardij Hoekstra met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Drachten. Het klinkt als een tegenstelling, maar nooit was vastgoed meer in beweging. Al meer dan 14 jaar is zij de stille kracht in de binnendienst van ons kantoor aan de Nieuwe Haven.

Binnen 24 uur ontvangt u informatie over onze betrokken manier van verkopen. Veel dagelijkse, administratieve zaken gaan door haar handen. WoningExpo ZeelandIn de zeelandhallen vindt op 16, 17 en 18 maart as. De 4 makelaars van het Woonmagazine Schouwen-Duiveland houden dan een Open Huizen Dag. Mickey heeft een talent in de verkoop van woningen. Zowel bij woningen als bij zakelijk onroerend goed. Op de lokale markt zijn wij dan ook thuis als geen ander. Ook houdt Mickey van nieuw en geen wonder dat ze alles weet van onze nieuwbouwprojecten Krona, Sveadal en de Nieuwe Harg in Schiedam-Noord en Ex Libris in Vlaardingen. Barbara begeleidt u van het begin van het verkopen van een huis tot aan het eind.

Uw gegevens worden doorgegeven aan onze horecamakelaars. Eigenwijze uitgebreide kleurenbrochures over te verkopen objecten die o. Mocht u ons kantoor willen inschakelen voor de aankoop van uw nieuwe woning, dan is zij uw eerste aanspreekpunt. Proef onze sfeer! Vraag naar de bedrijfsbrochure "Meteen Verkocht". Appartementen in het stadshart van Almere vanaf 159. Maak uw keuze uit een vande drie verschillende onderdelen.

Vraag haar gerust naar de leuke kanten van Schiedam, de weetjes en de tips, want zij kent de stad door en door. We onderscheiden ons ook in communicatie met opdrachtgevers, o.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief