Steden als Lelystad en Almere zijn via A6 goed te bereiken.
Houten Huis Te KoopMooi volume,grond oppervlak 80 vierkante meter,verdieping 80 vierkante meter. In een rustig gehucht in de Morvan gelegen, geheel verbouwde boerderij,voorzien van alle moderne comfort. Zeer charmant huis in klein gehucht niet ver van Pouilly en Auxois. Begane grond keuken met openhaard en mooie Dalle de Bourgogne op de vloer. Ne payez pas avec Western Union ou d'autres services de virement d'argent.

Panoramisch uitzicht over de heuvels van Auxois vanaf uw terras. Geslaagd huwelijk tussen modern en originele details. In een klein touristisch plaatsje in het noorden van de Morvan gelegen schuur op 1400 vierkante meter terrein. Lisez nos conseils sur les Annonces classiques dans l'Espace Sécurité. Steden als Lelystad en Almere zijn via A6 goed te bereiken.

Betaal niet via Western Union of andere diensten voor contante overboeking. Dat zijn aardige mensen waarmee je goed zaken kunt doen. Grote woonkamer met terra cotta vloertegels,en haardpartij. Na afwerking van de elektrische installatie moet een keuring gebeuren door een erkend keuringsorganisme. De woonboerderij heeft een bewoonbaar oppervlak van 75 vierkante meter o. Met smaak gerestaureerd,en met behoud van alle authentieke details. Prachtig instapklaar luxe appartement met 3 slaapkamers voorzien van alle comfort . Zet op tijd de nodige administratieve stappen voor de verschillende aansluitingen riolering, water, gas, elektriciteit, kabelTV, telefoon….

Bereken je maandelijkse aflossing aan de hand van de huidige gemiddelde rentestanden voor woonleningen in België. Op een half uur van Montbard met Tgv trein station. Sommige opties kunnen zelfs totaal uitgesloten zijn, als je er niet tijdig aan gedacht hebt. Kwalitatief hoogwaardig verbouwde boerderij,welke zich in een historisch dorpje bevindt op 20 km. Uiteraard zelfgetimmerd van Amerikaans Grenen en Afzelia. Open keuken en 3 slaapkamers op de begane grond;Badkamer en toilet.

Doe de aanvraag voor werfaansluitingen elektriciteit en water. Modern winkelcentrum met breed aanbod aan winkels e. Het huis is gebouwd op zeven gewelfde kelders,waarvan één kel. Dokterswoning in het midden van het centrum van een klein dorpje tussen Saulieu en Semur en Auxois gelegen. Grote leef keuken met kookeiland,oude schouw en frans balkenplafon. Ga na hoeveel je maximaal kan lenen en welke leenformules voor jou interessant zijn.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief