Uiteraard bepaalt u zelf de uiteindelijke vraagprijs.
Woning Zelf VerkopenVermeld in ieder geval datgene wat uw woning zo bijzonder maakt, bijvoorbeeld die perfecte staat van onderhoud, dat prachtige dakterras of het fijne winkelcentrum op loopafstand. Binnen die bandbreedte kunt u met de notarissen onderhandelen. Bij ons bent u zelf ook een beetje makelaar want iedereen kan zijn eigen steentje bijdragen aan een succesvolle verkoop. De koper mag de notaris aanwijzen waar u later de koopakte gaat ondertekenen. Uiteraard bepaalt u zelf de uiteindelijke vraagprijs. De overheid heeft toen een marge aangegeven boven en onder het oude tarief. Binnenkort kom ik met een aantal tips waarmee u niet alleen veel geld bespaart, maar ook nog sneller uw woning verkoopt. Naast de waarde van uw woning geven wij of deze taxateur advies over een strategisch verantwoorde vraagprijs. Dat is de prijs die wij u adviseren waarvoor u uw huis te koop zet.

Wie zelf verkoopt bespaart vele duizenden euros courtage. Als iemand in uw huis ge´nteresseerd is, kan hij direct aan u een bod uitbrengen. Betaalde hypotheekrente in verband met uw eigen woning uw hoofdverblijf is fiscaal aftrekbaar. Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat. Voor het vaststellen van de juiste vraagprijs kan je gebruik maken van de voordelige beproefde doe-het-zelf taxatiemethode of de goedkoopste taxatieservice van Nederland. Voortaan kunt u kosten besparen zonder op kwaliteit te bezuinigen.

Zo kan geen makelaar meer vertellen over uw huis en de buurt dan uzelf. Sinds enige jaren is het mogelijk om over notaristarieven te onderhandelen. Voor het vergelijken van de offertes is het van belang of en hoe er rekening is gehouden met deze teruggave. Voor alle fasen in de onderhandelingen geldt dat ze het best op schrift kunnen worden gesteld en door beide partijen ondertekend. Dit unieke opvallende bord wordt ook weer voorzien van de unieke referentiecode. Wij kunnen u tijdens de onderhandelingen adviseren. Deze komt persoonlijk langs om de basisgegevens door te nemen. Zijn de gegevens in de offerte ook werkelijk de gegevens die u heeft opgegeven? De vijf uitgangspunten van uw hypotheek moeten juist zijn vermeld, net als bijvoorbeeld uw leeftijd en uw inkomen.

Nadat u de basisgegevens van uw huis heeft ingevoerd, kunt u foto's en plattegronden uploaden. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Voordeel is dat u zo gezamenlijk onafhankelijke juridische expertise heeft van de notaris, bij de soms lastige clausules van het koopcontract, wat beide partijen extra rust en vertrouwen geeft. De notaris stelt een koopovereenkomst op en nodigt u uit om de overeenkomst te ondertekenen. Graag verwijzen wij u dan door naar het volgende uitstekende artikel, dat onlangs verschenen is in de Consumentengids, dat we hier opgenomen hebben. Zo voorkomt u dat de geldigheidsduur van de ene offerte verloopt, voordat u de laatste offerte ontvangt.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief