Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Koophuizen.
KoophuizenOnroerend goed in Frankrijk, koophuizen, vakantiewoningen, huurwoningen, boten, campers, caravans te koop en te huur. Sindsdien hebben we heel veel gerenoveerd, en het huis als klein hotel in gebruik genomen. Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Koophuizen. Bouwgrond 821 m2 Nieuwbouw 2 onder een kap of vrijstaand. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Koophuizen. Aan onze bemiddeling zijn voor u geen extra kosten verbonden. International in Frankrijk, Spanje en Italie te koop aanbiedt. Kasteeltje in het departement Meuse, gebruikt als hotel met park en zwembad, te koop. We proberen de overlast tot een minimum te beperken en alle mail zo zorgvuldig te behandelen.

Vind vastgoed in Brugge en in de onmiddellijke nabijheid. Dit nog relatief jonge herenhuis bevindt zich op een werkelijk schitterende locatie in de rustige wijk Tussen de Vaarten midden in Almere Stad. Het geheel is gelegen op een rustige kindvriendelijke omgeving op zeer korte afstand van beschermd natuurgebied "Het Aa-Dal". International kunt u kiezen uit diverse verkoop pakketten. Het gehele pand staat op eigen grond en is opgedeelte in 4 woonlagen. Schitterend instapklaar monumentaal herenhuis in de wijk St. In rustige woonomgeving van Buchten gelegen ruim opgezet vrijstaand landhuis split-level met inpandige garage en prachtig aangelegde tuin met vijverpartij. Op een aantrekkelijke locatie met uitzicht op veel groen is aan het zeer ruim opgezette Waarbekenplein te Hengelo O dit prachtige karakteristieke jaren í30 ruime halfvrijstaande woonhuis gelege.

Makelaar of makelaars in de grootste steden vinden en vergelijken. Omdat we op een gevorderde leeftijd zijn gekomen willen we het hotel verkopen. Vind immobiliŽn om te kopen of te huren in Hasselt.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief