Uw verzekering kent een complete bagagedekking met hoge vergoedingen.
Woning VerzekeringEr is een uitgebreide verzekering voor diverse soorten pleziervaartuigen mogelijk. Indien u de dekking wenst uit te breiden, gelieve de bijkomende modules te raadplegen. En dat geldt niet alleen voor uw woning, want ook een tijdelijk gehuurde vakantiewoning en studentenkamer worden door Corona Direct gewaarborgd. Er is een dekking mogelijk voor toercaravans, vouwwagens en stacaravans. Wanneer, als gevolg van een gewaarborgd schadegeval een lokaal of woning een tijd onbruikbaar is, wordt een vergoeding betaald aan de bewonende eigenaar of aan de verhuurder, gedurende de normale duur van de wederopbouw max. Wanneer u vrijwillig een eigen risico kiest, dan ontvangt u premiekorting. Met de aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. Wanneer u een beperkt cascoverzekering heeft afgesloten kunt u voor afwikkeling van een ruitschade terecht bij Autotaalglas 0800 08 28 of Carglass 0800 04 06. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening.

Uw verzekering kent een complete bagagedekking met hoge vergoedingen. Met de formule Maximo geniet u een maximale bescherming zodat uw bezittingen beter dan goed beschermd zijn. Bij verzekering van een tweede gezinsauto geldt onder voorwaarden dezelfde bonuskorting als voor de eerste auto. Indien u deze formule kiest, verbetert u nog uw basisdekkingen en bent u tevens verzekerd tegen diefstal en vandalisme. Informatie over alle soorten woonverzekeringen, een begrippenlijst en antwoord op de meest gestelde vragen.

Een goede reisverzekering mag daarbij niet ontbreken. Dus is er tijdens de vakantie iets verloren, gestolen of beschadigd is dan kan dat eenvoudig en rechtstreeks gemeld worden. Of je nu samen een huis koopt of huurt, je hebt in ieder geval een aantal verzekeringen nodig. Als je een elektrische maaimachine wil kopen, dan moet je rekening houden m. Uw verzekering kent standaard een dekking voor de eigen of gehuurde sportuitrusting; uitbreiding van deze dekking is mogelijk tegen een premietoeslag. Ook de aansprakelijkheid van de huurder voor de schade wordt eveneens gewaarborgd. De verzekering voorziet in een uitkering bij overlijden en bij gehele of gedeeltelijke blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval.

Uw verzekering kent standaard een dekking voor de eigen of gehuurde fiets; uitbreiding van deze dekking is mogelijk tegen een premietoeslag. Dan geniet u de voordelen van uw persoonlijke Joker. Internet via uw mobieltje, bellen is goedkoper 055-5218028 vraag nu uw offerte voor een autoverzekering of andere verzekeringen aan. Dankzij onze vragenlijst bent u altijd goed verzekerd bij een schadegeval. Deze verzekering is bestemd voor eigenaars van gebouwen, huurders of gebruikers van gebouwen. Nieuwe wet voor een snellere vergoeding van slachtoffers van verkeersongevallen ontoereikend. De brandverzekering is een verzekering dat u dekt tegen geleden schade en verlies door brand.

Doordat de schade elektronisch bij ons binnenkomt is een veel snellere afhandeling mogelijk! U krijgt binnen 5 werkdagen bericht. Voor de caravan geldt standaard een nieuwwaardedekking van 5 jaar. Na bijvoorbeeld een brand kun je die overleggen aan je verzekeraar. Een interessante uitbreiding naar diefstal behoort eveneens tot de mogelijkheden. Er is sprake van een onbeperkte vergoeding van advocaatkosten binnen het Advocatennetwerk van de verzekeraars.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief