Vastgoed omvat de grond en de gebouwen opstal op deze grond.
VastgoedDe verhandeling van vastgoed grond en opstallen geschiedt op de vastgoedmarkt. De 65-jarige Hawking is al sinds 1985 bijna volledig verlamd. Hij verwierp het verwijt dat de overheid niet daadkrachtig genoeg optreedt tegen wanpraktijken in de vastgoedsector. Zowel particulieren als zakelijke dienstverleners kunnen daarvan gebruik maken. De Tweede Kamer vindt dat het kabinet malafide activiteiten in de vastgoedsector harder moet aanpakken. Victor Bol heeft woensdag 24 uur met een rolstoel op een paal in zee gezeten. Vastgoed omvat de grond en de gebouwen opstal op deze grond. De term vastgoed of onroerend goed verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen. Bewoners van de wijk mochten daar een boodschap inspreken voor minister Vogelaar.

Als institutionele belegger in vastgoedprojecten hechten we aan samenwerking. Hij moet daarbij ook kijken naar de rol die notarissen, makelaars en banken spelen, omdat die de fraudepraktijken soms faciliteren. Het registreert gegevens over vastgoed en verstrekt hierover tegen betaling informatie. Met deze actie wil hij aandacht vragen voor speciale strandrolstoelen in Zandvoort. Gemeenten, woningcorporaties, andere beleggers en ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedmanagers zijn onze zakenpartners. Elk kantoor is juridisch en financieel onafhankelijk. Tevens kan je foto's bekijken van het vastgoed en een beschrijving lezen. Grond kan niet worden geproduceerd en gaat nooit verloren.

Hirsch Ballin benadrukte dat het kabinet in het regeerakkoord heeft aangekondigd de bestrijding van fraude en georganiseerde criminaliteit te intensiveren. Ook vroeg hij zich, met steun van het CDA, af of het tuchtrecht voor notarissen moet worden aangepast. De definitie van het Belgische Burgerlijk Wetboek is vergelijkbaar. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. We maken publiciteit via internet, immo-kranten, regionale bladen, woongidsen en een uitgebreide fotopresentatie in ons uitstalraam. Een huis kopen of verkopen is immers een belangrijke stap in uw leven. Het Openbaar Ministerie OM moet daarop toezien, zei Kamerlid Aleid Wolfsen van de regeringspartij.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief