Vermeulen Makelaardij heeft speciaal voor uw een selectie gemaakt uit haar volledige aanbod.
Nvm MakelaardijVermeulen Makelaardij heeft speciaal voor uw een selectie gemaakt uit haar volledige aanbod. Al meer dan 14 jaar is zij de stille kracht in de binnendienst van ons kantoor aan de Nieuwe Haven. Bent u bij ons in de buurt? Komt u dan even binnen en vraag om de Woningwijzer, het NVM-magazine met het totale woningaanbod in de regio Nijmegen. Ook houdt Mickey van nieuw en geen wonder dat ze alles weet van onze nieuwbouwprojecten Krona, Sveadal en de Nieuwe Harg in Schiedam-Noord en Ex Libris in Vlaardingen. Home > Makelaars Friesland > Makelaars Leeuwarden > L. Veel dagelijkse, administratieve zaken gaan door haar handen.

Zij doet de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten voor ons kantoor. De keuze van de makelaar kan bepalend zijn voor een succesvolle aankoop; woonwensen, plaatselijke kennis, taxatie, bouwkundige kennis, onderhandelingen, expertise enz. De meeste mensen kopen drie tot vier keer in hun leven een woning. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties en zorgen er voor dat u binnen enkele dagen de uitgewerkte rapporten in huis hebt. Mickey heeft een talent in de verkoop van woningen. Wij zijn een deskundig makelaar en hebben veel ervaring in al deze facetten die komen kijken bij de aankoop van uw nieuwe woning. De aankoop van uw nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid.

Wij helpen u op persoonlijke basis en deskundig aan een nieuwe woning. Het hele team van Vlietlanden staat zes dagen per week voor u klaar om u te informeren over alle zaken die met onroerend goed te maken hebben. Mocht u ons kantoor willen inschakelen voor de aankoop van uw nieuwe woning, dan is zij uw eerste aanspreekpunt. Zij is verbonden aan het kantoor aan de Nieuwe Haven. Vraag haar gerust naar de leuke kanten van Schiedam, de weetjes en de tips, want zij kent de stad door en door.

Barbara begeleidt u van het begin van het verkopen van een huis tot aan het eind. Kortom wij kunnen iedere verzekering leveren, tegen goede voorwaarden en uitstekend premie. De taxatie van een onroerende zaak vergt namelijk kennis en deskundigheid. Wij staan voor u klaar met een dynamisch team van medewerkers, waarin service en persoonlijke benadering de hoogste prioriteit hebben.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief