Vijf jaar geleden kocht je nog een direct bewoonbaar huis voor 100.
Kopen Van Een WoningBovenstaande uitkomst is gegenereerd volgens algemene processtappen op basis van de door u ingevulde gegevens. Informatie over de bouwsector, zowel voor de particuliere verbouwer als voor de bouwprofessional. Als u eigen geld heeft of overwaarde in uw bestaande woning, vul dan hier het bedrag in dat u zelf financiert. Tegenwoordig is de spaarhypotheek in allerlei varianten de meest gebruikelijke hypotheekvorm. Tweede huizen in Spanje zijn nog steeds een 'booming business', aldus een gespecialiseerd makelaar op de Spaanse markt. Druk op je linkermuisknop en ontdek wat ze je te vertellen hebben. Deze gids biedt jou als huurder een stevig houvast. Daarmee moet u zelf naar tenminste twee aannemers stappen voor een offerte. Blijkt dat achteraf niet zo te zijn, dan kunt u nergens verhaal halen.

Jarenlang door velen beschouwt als een droom ver buiten bereik. Uw huis in Nederland is immers onderpand en wat u met het geld doet, mag u zelf weten. Voordat u tot koop overgaat, moet u een aantal zaken controleren. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Uw Fortis adviseur kan u hierover nader informeren. Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Deze link flitst je naar de allerlaatste nieuwtjes van onze partners.

Het is aan te raden u de tarieven van verschillende notarissen met elkaar te vergelijken. Op basis van de ingevulde vragen ziet u hiernaast de uitslag. Ruim 4000 vakantiewoningen in Europa Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Croatie en Oostenrijk tegen Oost-Europese prijzen. Vijf jaar geleden kocht je nog een direct bewoonbaar huis voor 100.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief