Voor een groene hypotheek heeft u een groenverklaring nodig.
Hypotheek TaxatieDe hertaxatie is nooit verplicht, u behoeft pas een taxatie met korting aan te vragen op het moment dat u die nodig heeft. Zelfs als uw pand eerder door een ander kantoor getaxeerd is. Vraag hier, tegen een scherp tarief een kwalitatief taxatie rapport aan. Overige NVM-voorwaarden zijn van toepassing voor zover daarvan hierboven niet is afgeweken. Woningeigenaren hebben altijd recht op hertaxatie van hetzelfde onroerend goed binnen twee jaar voor de helft van de prijs. Een woning huren of kopen? Een vraag die bijna iedere Nederlander zichzelf wel eens stelt.

Bij aankoop, verkoop en taxaties streven wij er steeds naar uw hoge verwachtingen te overtreffen. Voorbeelden hiervan zijn een makelaar, taxateur en notaris. De hertaxatie wordt binnen maximaal 2 jaren opgedragen. De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen. De hertaxatie betreft hetzelfde doel als de eerste taxatie. Op de Paddepoelsterweg raakte zaterdagmiddag een paard te water. Er zijn veel redenen te bedenken waarvoor u een bedrijfstaxatie kunt laten verrichten.

Over gewijzigde of nieuw gebouwde zaken wordt een apart tarief overeengekomen dat in verhouding staat met het tarief van de eerste taxatie. De heer Oud heeft afgelopen woensdag 25 april tijdens een afscheidsreceptie uit handen van wethouder R. Bij de aanschaf van een woning en het afsluiten van een hypotheek spelen verschillende partijen een rol. Onze offerte is alleen op uw aanvraaggegevens van toepassing en is vrijblijvend totdat u ons opdracht heeft gegeven. Voor een groene hypotheek heeft u een groenverklaring nodig. Bedrijven hebben vaak behoefte aan een terugkerende waardebepaling van hun onroerend goed voor bijvoorbeeld de jaarstukken, het bepalen van de financiŽle positie of actualisering van de opstalverzekering. Daarvoor moet een woning voldoen aan hoge milieueisen. Ook hierbij geldt dat verbouwde of bijgebouwde zaken buiten deze regeling vallen. Zondagochtend was het voor de brandweer opnieuw raak.

De politie attendeert de inwoners van de Hoeksche Waard erop om de fiets goed op slot te zetten. Voor en tijdens de bouw kunt wijzigingen aanbrengen aan de nieuwbouwwoning. Je kunt de waarde als extra bestedingsruimte gebruiken door de overwaarde van je woning te cashen.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief