Wanneer u voor deze IPD-opleiding kiest, kunt u bijgevolg alle kanten op!
erkend hypotheekadviseurU staat aan het vooravond van 1 van de eerste plus veelal grootste uitgaven van uw leven. Sommige hypotheekproducten leveren meer provisie op dan anderen. Alle adviseurs zijn bekend Hypotheekadviseur of in de afrondende ontwikkelingsfase van het studieproces. Ditters Makelaars neemt u de zorgen uit handen.

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering . Namelijkeen kredietverlening met een veelbelovende rente, tegen voorwaarden diegene rekening liefhebben metuw wisselende inkomsten plus maandlasten. Verzeker uzelf van een scherpe verzekeringspremie Bereken hier aan n stuk vrijblijvend uw premie. Met alle aanbieders hebben wij een bemiddelingsovereenkomst afgesloten. Wij hechten figuurlijk waarde aan de kwaliteit van het aanbeveling : - volledige voorlichting - maatwerk met een ruime preferentie - beheer tegen te hoge lasten - verantwoorden oversluiten - goede service en administratieve afdoening - hoede van de privacy doorheen het enorme aanbieding van hypotheekverstrekkers en hun producten zou u snel het totaalbeeld kunnen verliezen. Het is dan zowel geen welstand maar zuivere urgentie wegens u te permitteren helpen met een deskundige. Hierbij moet de consulent minimaal 50 procent van de werktijden arbeidend zijn indien hypotheekadviseur (ervaringseis). Wij aanbieden u op een heldere wijze inzicht in uw persoonlijke financiele situatie, waarbij de verschillende disciplines in hun onderlinge samenhang aan de orde komen alsook de (fiscale) wet- en regelgeving.

Er is een vreemde collaborerend opgetreden. Met middel van permanente onderwijs liefhebben wij onzerzijds op de hoogte. Voorts baten bekend Hypotheekadviseurs ieder schooljaar een opfrissingscursus te volgen wegens hun vakkennis op peil te houden. Alle goedgekeurd Hypotheekadviseurs worden opgenomen in een register. Zij zijn voorts aangesloten erbij een geschillencommissie.Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief