Weinig kopers zitten dan ook op een opknappertje te wachten.
Verkoop Je Eigen HuisHypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Het Geldersch Huys makelaars brengen uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Juist huizen die slechts een verfkwast en een nieuw behangetje vergen, liggen goed in de markt. Nanine van Gennip 27 en Christian van den Berg 32 geloofden het eerst nauwelijks, maar het bleek waar. Over de voorwaarden kun je hier onder verder lezen. De bezichtigingen van uw woning door potentiële kopers kunt u volledig aan ons overlaten. Maandagochtend 23 april is de eerste paal geslagen van de 2e fase van het project Hof van Zuidwijk Zuid in Rotterdam. Dat is een van de motto’s van nieuwbouwproject Hof van Zuidwijk, in de Rotterdamse tuinstadbuurt De Burgen.

Je kunt nog steeds betaalbaar wonen in een wereldstad, een schat aan ruimte hebben én een fraaie singel voor de deur. Zij hebben immers geen overwaarde op een oude woning. De belastingdienst neemt dan als verkoopprijs in aanmerking de waarde van de woning in het economische verkeer. Wanneer de aankoop in zicht komt, is het slim de woning te laten keuren. Wilt u de hoge makelaarskosten omzeilen? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf uw huis te verkopen. De laatste woningen in fase 2 van de vernieuwing in Spoorwijk worden nu opgeleverd.

Ooit wordt het huis weer verkocht soms sneller dan voorzien, bijvoorbeeld bij een scheiding en dan is het op z'n zachtst gezegd prettig als het zijn waarde heeft behouden. De beperking van de aftrek van hypotheekrente is dus ook in dit geval van toepassing. Daarnaast wordt uw woning in kleur in onze kantoorvitrine gepresenteerd en tevens maken wij een uitgebreide en kleurrijke verkoopbrochure. De nieuwe regeling heeft geen gevolgen voor starters. Toch is een eigen woning meer dan louter een gebruiksgoed, het is ook een investering. Van een goede makelaar mag weliswaar worden verwacht dat hij wijst op onvolkomenheden in de bouw of het onderhoud, maar het lastige feit blijft dat hij belang heeft bij een snelle aankoop. Een eigen woning geldt voor veel mensen als een ideaal. Vervolgens bepalen we met u de te volgen verkoopstrategie. Hierdoor worden klanten beter geďnformeerd en beschermd.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief