Welkom bij Slippensvermeer Online Makelaars en Taxateurs o.
Taxatie MakelaarHet taxatierapport van de taxatiebureaus die vermeld staan in onze lijst worden dus altijd geaccepteerd door de banken. Wij helpen u op persoonlijke basis en deskundig aan een nieuwe woning. De taxatie van een onroerende zaak vergt namelijk kennis en deskundigheid. Royale drive-in-woning 410 m3 met privacyvolle achtertuin op het zuiden, op loopafstand van het stadscentrum en NS-station. Wij zijn een deskundig makelaar en hebben veel ervaring in al deze facetten die komen kijken bij de aankoop van uw nieuwe woning. Ruim circa 100 m2 en fraai gelegen drie-kamer appartement op de begane grond met flinke zonnige tuin op het zuiden.

Welkom bij Slippensvermeer Online Makelaars en Taxateurs o. De woning telt maar liefst vijf slaapkamers en is zeer gunstig gelegen. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties en zorgen er voor dat u binnen enkele dagen de uitgewerkte rapporten in huis hebt. Prachtig half-vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage met dakopbouw en fraai aangelegde tuin rondom. Een makelaar bemiddelt bij de verkoop en koop van huizen, kantoren en ander onroerend goed. Bent u bij ons in de buurt? Komt u dan even binnen en vraag om de Woningwijzer, het NVM-magazine met het totale woningaanbod in de regio Nijmegen. Bij aankoop, verkoop en taxaties streven wij er steeds naar uw hoge verwachtingen te overtreffen.

Aankoopmakelaar tarieven zijn afhankelijk van de situatie en op aanvraag beschikbaar. Wij staan voor u klaar met een dynamisch team van medewerkers, waarin service en persoonlijke benadering de hoogste prioriteit hebben. Vermeulen Makelaardij heeft speciaal voor uw een selectie gemaakt uit haar volledige aanbod. Hij regelt de contracten, koop, verkoop en overdracht. Halfvrijstaande semi-bungalow met car-port en zonnige achtertuin op het zuidwesten. De meeste mensen kopen drie tot vier keer in hun leven een woning. De aankoop van uw nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief