Wie zelf verkoopt bespaart vele duizenden euros courtage.
Vergelijk CourtageWie zelf verkoopt bespaart vele duizenden euros courtage. Zijn de gegevens in de offerte ook werkelijk de gegevens die u heeft opgegeven? De vijf uitgangspunten van uw hypotheek moeten juist zijn vermeld, net als bijvoorbeeld uw leeftijd en uw inkomen. Voor het vergelijken van de offertes is het van belang of en hoe er rekening is gehouden met deze teruggave. Bezichtingen doen wij, in overleg met u,ook 's-avonds en op zaterdag. Met andere woorden wij staan u bij tot en met de overdracht bij de notaris. Het onderhandelen met de potentiŽle koper doen wij voor u.

Zo voorkomt u dat de geldigheidsduur van de ene offerte verloopt, voordat u de laatste offerte ontvangt. Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat. Vermeld in ieder geval datgene wat uw woning zo bijzonder maakt, bijvoorbeeld die perfecte staat van onderhoud, dat prachtige dakterras of het fijne winkelcentrum op loopafstand. Voor alle fasen in de onderhandelingen geldt dat ze het best op schrift kunnen worden gesteld en door beide partijen ondertekend. De overheid heeft toen een marge aangegeven boven en onder het oude tarief. Tevens adviseren wij u over het doen van tegenbiedingen en het afgeven van opties. Hierna wordt er gekomen tot een vraagprijs die de grootste kans op succes geeft. Eerst wordt met u doorgenomen wat uw ideeŽn en verdere plannen zijn. Betaalde hypotheekrente in verband met uw eigen woning uw hoofdverblijf is fiscaal aftrekbaar.

Woningaanbod in Utrecht van makelaars en particulieren. Daarnaast betaalt u pas na afloop van de transactie, bij de overdracht bij de notaris. De marktsituatie van het moment wordt besproken en de verwachtingen voor de nabije toekomst. Eveneens wat betreft de bewoning zijn er geen restricties. Het stelt dat het woningen zelfs sneller en duurder verkoopt. Ik kan daarom pas over dit geschil oordelen, als 123makelaar met getallen durft te komen. De daadwerkelijke cijfers zijn in handen van de NVM, maar die publiceert ze niet.

Voordeel is dat u zo gezamenlijk onafhankelijke juridische expertise heeft van de notaris, bij de soms lastige clausules van het koopcontract, wat beide partijen extra rust en vertrouwen geeft. PotentiŽle kopers worden door ons rondgeleid en eventuele biedingen worden met u doorgenomen. Sinds enige jaren is het mogelijk om over notaristarieven te onderhandelen. Zijn de onderhandelingen afgerond, dan verzorgen wij al de documenten, voor zover de notaris dat niet doet. Woningaanbod in Limburg van makelaars en particulieren. Dit om de verkoopwaarde te kunnen vaststellen en eventuele extra verkoopargumenten te ontdekken. Bij verkoop van uw huis vragen wij geen percentages over de roerende goederen. Binnen die bandbreedte kunt u met de notarissen onderhandelen.

Graag verwijzen wij u dan door naar het volgende uitstekende artikel, dat onlangs verschenen is in de Consumentengids, dat we hier opgenomen hebben.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief