Wij helpen u op persoonlijke basis en deskundig aan een nieuwe woning.
Taxatie WoningDe prijs voor taxatie bij aankoop of oversluiten hypotheek is 1,35 pro mille. Zo is het mogelijk om het gehele aankooptraject door ons te laten verzorgen, maar ook om een aantal onderdelen van het traject voor uw eigen rekening te nemen, waarbij u de kosten dus laag kunt houden. De meeste mensen kopen drie tot vier keer in hun leven een woning. Iedere taxateur heeft zijn eigen methode van werken. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties en zorgen er voor dat u binnen enkele dagen de uitgewerkte rapporten in huis hebt. Ruim circa 100 m2 en fraai gelegen drie-kamer appartement op de begane grond met flinke zonnige tuin op het zuiden. De reden voor het laten taxeren van een woning kan nogal verschillen.

Het taxatierapport wordt door iedere geldverstrekker geaccepteerd. Anke Toonders heeft een zeer ruime, jarenlange ervaring in de Almeerse Makelaardij ca. De waarde van een woning wordt getaxeerd door een taxateur. Wij bemiddelen voor deze verzekeringen in Zuid Holland, Zeeland en Utrecht. De keuze van de makelaar kan bepalend zijn voor een succesvolle aankoop; woonwensen, plaatselijke kennis, taxatie, bouwkundige kennis, onderhandelingen, expertise enz. Het vormt een eerlijk en realistisch uitgangspunt voor de verdeling. Een erkend taxatierapport is voor het afsluiten van een hypotheek een onmisbaar document.

Royale drive-in-woning 410 m3 met privacyvolle achtertuin op het zuiden, op loopafstand van het stadscentrum en NS-station. We kunnen in de ruime regio rond Eindhoven, Veldhoven, en Helmond taxeren. De woning beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken en vier slaapkamers. Zij is gediplomeerd, gecertificeerd en beŽdigd makelaar. Wij zijn een deskundig makelaar en hebben veel ervaring in al deze facetten die komen kijken bij de aankoop van uw nieuwe woning. In een overleg met de fiscus wordt een minnelijke waardering uitgevoerd. De waarde van de huidige woning bepaalt vaak voor een groot gedeelte de haalbaarheid van een nieuwe aankoop . Maar ook voor een minnelijke waardering gezamenlijke taxatie met een taxateur van de fiscus in verband met successie, een WOZ-taxatie, of voor een taxatierapport in verband met een boedel- scheiding zijn wij uw aangewezen taxateurs. De Aankooptaxateur knokt voor iedere eurocent, want.

Halfvrijstaande semi-bungalow met car-port en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Korting bij doorgaan lening 1,25 pro mille van bedrag lening. Perfect onderhouden helft van dubbel woonhuis met garage, serre en fraai door tuinarchitect ontworpen aangelegde tuin.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief