Wonen in Gelderland dan bent u hier aan het goede adres.
Makelaar GelderlandDe keuze van de makelaar kan bepalend zijn voor een succesvolle aankoop; woonwensen, plaatselijke kennis, taxatie, bouwkundige kennis, onderhandelingen, expertise enz. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties en zorgen er voor dat u binnen enkele dagen de uitgewerkte rapporten in huis hebt. Aankoopmakelaardij Kasteleinuw persoonlijke aankoopmakelaar. Wij zijn een kantoor wat door overnames en naamswijzigingen geworden is tot wat het nu is. Wij zijn een deskundig makelaar en hebben veel ervaring in al deze facetten die komen kijken bij de aankoop van uw nieuwe woning. Een klein kantoor met een groot bereik en een persoonlijke benadering van uw opdracht. Vermeulen Makelaardij heeft speciaal voor uw een selectie gemaakt uit haar volledige aanbod. Makelaardij, taxaties, onroerend goed buitenland, hypotheken en verzekeringen. De meeste mensen kopen drie tot vier keer in hun leven een woning.

Wiersema Makelaardij is een makelaarskantoor onder leiding van Erik Wiersema en is aangesloten bij de NVM. De aankoop van uw nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid. Wonen in Gelderland dan bent u hier aan het goede adres. Bent u bij ons in de buurt? Komt u dan even binnen en vraag om de Woningwijzer, het NVM-magazine met het totale woningaanbod in de regio Nijmegen. Wij helpen u op persoonlijke basis en deskundig aan een nieuwe woning. Wij staan voor u klaar met een dynamisch team van medewerkers, waarin service en persoonlijke benadering de hoogste prioriteit hebben. Citytrend biedt diensten aan inzake uw financiŽn en inzake uw woning cq vastgoed.

Daarnaast krijgt u kosteloos, onafhankelijk advies. Eenvoudig en voordelig; de hypotheek van de Postbank. De taxatie van een onroerende zaak vergt namelijk kennis en deskundigheid.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief