Wonen op een toplocatie in een topwoning die aan al uw wensen voldoet.
Exclusief WonenAan de kop van de Oudenbossche jachthaven realiseert Bernardus Wonen een uniek wooncomplex, dat bestaat uit 17 exclusieve huurappartementen. Een origineel geschenk voor een fanatieke golfvriend!. Wonen op een toplocatie in een topwoning die aan al uw wensen voldoet. Comprehension et application des règles fondamentales. Dat betekent, er zijn en blijven voor mensen die ons het hardst nodig hebben om onbezorgd te kunnen wonen. Deze Hollandse vitrinekast heeft een zeer mooie patine.

Een blinkende tafta met decoratieve garen details gecombineerd met exclusief boucléweefsel geeft een luxueuze look . Deze space-achtige lamp brengt een speciaal accent in deze badkamer. Mooie antieke Engelse knife box couverts in notenhout. Een mooie reprint uit een serie van 11 schilderijen uit Schotland van omstreeks 1890, in een mahonie kader. Burning Oils zijn speciaal ontwikkeld om op een onopvallende en subtiele wijze onze leefomgeving te verrassen met een aangenaam bloemen-aroma. Door de baleinen in de stof vouwt het gordijn zichzelf op tot een pakket stofstroken. Zeer efficient en decoratief op een tafel op het terras of binnen.

Mooie verzilverde coupe met zijdelings paardekoppen. De rugkussens volledig in dons en de zitkussens in een kern van talex met rond om rond een extra dons afwerking geven U een hemels zitcomfort. Als algemene regel van gastvrijheid, zouden uw gasten het voedsel moeten kunnen zien dat u hen serveert. Wij vertegenwoordigen een aantal stoffen-topmerken wat betreft gordijnen en zetels. Danbury Mint maakte een verzameling van borden uit het beste porcelein. Biltstede is met name werkzaam op de Utrechtse Heuvelrug. Alle in goede toestand en zijn een mooie aanvulling bij elke golf memorabilia verzameling.

Geef een duw op de rug van de caddie en de golfspeler swingt de club en de caddie beweegt de vlag. Deze kerel kijkt alsof hij klaar is voor het volgende golfspel. Het deksel is gedecoreerd met zeer jonge golfspeler. De zit en rugkussens in latex met dacron vezel laten U telkens weer heerlijk wegdromen. Schoteltje dat de verschillende stadia in de golfgeschiedenis voorstelt. Ook verkrijgbaar zonder armleuningen en in diverse andere modellen. De eerste fase is volledig verkocht ! Van de tweede fase zijn momenteel npg slechts enkele woningen te koop. Oude donkerbruin lederen golftas met regenkap;alle ritssluitingen werken.

Glazen taartschotel op voet met deksel en bewaarpotten met deksel. Een mooi boek om aan Uw verzameling toe te voegen! . Mooie antieke vaisselier, past zeer mooi in een woning in landelijke stijl. Kan gebruikt worden als decoratieve staan of tafellamp, als een originele prijs voor een golfwedstrijd of als geschenk. Er zijn ook prachtige echte zebravellen te verkrijgen. Een muntstuk wordt geplaatst dichtbij de putter van de golfspeler. Mooie nieuwe Italiaanse handtassen ,frivool en lief, met kantwerk. De hoogte van de poten van de barkruk op deze foto's bedraagt 68 cm.

Luster Manati,geschikt voor een grotere ruimte,zoals hier in de vergaderzaal. Het doosje is niet perfect maar wel in goede staat voor de ouderdom. Deze natuurlijke verf wordt op basis van verschillende grondstoffen, o. Masief beuken karkas met stalen nosag ondervering en een uitzonderlijk zitcomfort. Mannequin in zijde-achtige stof met op de borst pluimpjes en drie bloemetjes. De ondervering , volledig op authentieke ressorts ,geeft U een hemels zitcomfort. Set van drie engeltjes die horen,zien en zwijgen voorstellen. De placemats zijn gemaakt uit stevig materiaal en wegen vrij zwaar.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief