Zij is verbonden aan het kantoor aan de Nieuwe Haven.
Makelaar KantoorZij is verbonden aan het kantoor aan de Nieuwe Haven. Vraag haar gerust naar de leuke kanten van Schiedam, de weetjes en de tips, want zij kent de stad door en door. Al meer dan 14 jaar is zij de stille kracht in de binnendienst van ons kantoor aan de Nieuwe Haven. Wij zijn de vastgoed specialist voor de horecabranche!. Zij doet de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten voor ons kantoor. Ook houdt Mickey van nieuw en geen wonder dat ze alles weet van onze nieuwbouwprojecten Krona, Sveadal en de Nieuwe Harg in Schiedam-Noord en Ex Libris in Vlaardingen. Graag informeren wij u via deze weg over ons kantoor, ons volledige aanbod en de wijze waarop wij werken. Gerenommeerd makelaarshuis met een select aanbod in en rond de gemeente Binnenmaas in de Hoekse Waard. Per direct verschillende woningen te huur in de randstad.

Next Immo is een professionele en actieve vastgoedmakelaar met een succesvolle nieuwe aanpak om uw eigendom te verkopen. Verkoop samen met Next Immo en bespaar duizenden euro's. Mocht u ons kantoor willen inschakelen voor de aankoop van uw nieuwe woning, dan is zij uw eerste aanspreekpunt. Barbara begeleidt u van het begin van het verkopen van een huis tot aan het eind. Kent u iemand anders die advies nodig heeft,ook die help ik graag. Wij kunnen U assisteren bij alles wat komt kijken bij een dergelijke transactie.

Mickey heeft een talent in de verkoop van woningen. Veel dagelijkse, administratieve zaken gaan door haar handen. Daarnaast hebben wij onze assistente Nicole Spronk, uw eerste aanspraakpunt binnen het bedrijf.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief